Начало / Дарители

Дарители на Фондация „Подкрепа за образование” са физически и юридически лица. Първоначалният капитал от 25 000 лева за осъществяване на дейността на организацията е осигурен от учредителите на Фондацията – Розалина Козлева – Рибарова, Лъчезар Цоцорков и Магдалена Вълова.

Ако искате да подкрепите нашата кауза – да помогнем на младежите в неравностойно положение у нас, за да завършат висше образование и да се реализират успешно на пазара на труда в България, можете да направите дарение на банковата сметка на Фондацията:

ОБЩИНСКА БАНКА АД

IBAN: BG94 SOMB 9130 1057 8504 01

BIC: SOMBBGSF

Всяко дарение, независимо от стойността му, е важно и може да промени един цял живот на млад човек, който има нужда от помощта ни. Благодарим Ви за добрината и съпричастността!

Всяко дарение се отразява на Интернет страницата на Фондация „Подкрепа за образование”, пълен списък на дарителите можете да Spisak_na_daritelite_2019. В края на всяка година ние ще предоставяме и пълен отчет за подкрепените каузи в полза на младежи в неравностойно положение.

По желание на дарителя за всяко извършено дарение Фондацията подписва договор за дарение и/или издава сертификат за дарение.